Havza ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya ile beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Başkan Özdemir; “Bölge çiftçimizin kalkınması için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz”
Havza Belediye Başkanı Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette ziraat odalarının başkanları Genç ve Aslan Başkan Özdemir’e yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler.
Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç bölge çiftçisi için yapılan çalışmalara Havza Belediyesinden önemli destekler aldıklarını belirterek; “Havza Belediyemiz çiftçilerimiz için yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda yanımızda ve destekçimiz oldu. Sayın Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir ve ekibine teşekkür ederim.”dedi.
Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya ise Başkan Özdemir’e çiftçilere vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tüm imkanları ile çiftçilerin yanında olduklarını belirterek; “Bölge çiftçimizin kalkınması için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Havza Yerel Eylem Grubu Derneğimiz ile iş birliğinde çiftçilerimize yönelik faaliyetlerimiz devam etmekte. Yine Havza Ziraat Odamız ile yapılan istişareler ile bölge çiftçimizin ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirilmesi gayretindeyiz. Yapılan modernizasyon çalışmaları ile kapalı canlı hayvan pazarımızı bölge çiftçimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeniledik ve hizmete açtık. Yine Ziraat Odamızın silaj paketleme tesisine önemli destekler verdik ve çiftçimiz için desteklerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile çiftçilerimize bol bereketli bir hasat dönemli dilerim.” Dedi.

Havza ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Özdemire ziyaret