Havza'da asfalt çalışmaları başladı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz altyapı ve doğalgaz çalışmaları nedeni ile üç mahallede bozulan yolların sıcak asfalt çalışmalarını denetledi ve çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.Karşıyaka, Memdühiye ve Değirmenüstü Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçede alt yapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların en üst standartlarda yapılacağını ve sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Başkan İkiz " İlçemizde ana cadde ve sokaklarda yaklaşık 4 yıldır devam eden doğalgaz çalışmalarımız nedeniyle yollarımızın bozuldu. Parke yollarımız yapılmakta. Şimdi ise üç mahallemizde sıcak asfalt kaplama yapmaktayız.' dedi. Üç mahallede toplam 15 kilometre yolun sıcak asfalt kaplanacağını belirterek; 'Çalışmalarımıza 9 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Yaklaşık 75 bin metrekare alan asfalt kaplama olacak. Karşıyaka, Memdühiye ve Değirmenüstü Mahallelerinde yapılacak sıcak asfalt kaplama işinin maliyeti ise 1 milyon 156 bin lira. Belediye olarak için çalışmalarımıza gece gündüz devam etmektedir. Halkımız bundan emin olsun. Verdiğimiz sıkıntılara katlandıkları için hoş görüleri için şehrimiz halkına teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

Karşıyaka, Memdühiye ve Değirmenüstü Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçede alt yapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların en üst standartlarda yapılacağını ve sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Başkan İkiz " İlçemizde ana cadde ve sokaklarda yaklaşık 4 yıldır devam eden doğalgaz çalışmalarımız nedeniyle yollarımızın bozuldu. Parke yollarımız yapılmakta. Şimdi ise üç mahallemizde sıcak asfalt kaplama yapmaktayız.” dedi.

Üç mahallede toplam 15 kilometre yolun sıcak asfalt kaplanacağını belirterek; “Çalışmalarımıza 9 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Yaklaşık 75 bin metrekare alan asfalt kaplama olacak. Karşıyaka, Memdühiye ve Değirmenüstü Mahallelerinde yapılacak sıcak asfalt kaplama işinin maliyeti ise 1 milyon  156 bin lira. Belediye olarak için çalışmalarımıza gece gündüz devam etmektedir. Halkımız bundan emin olsun. Verdiğimiz sıkıntılara katlandıkları için hoş görüleri için şehrimiz halkına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.