Havzada Kevser Parkının İsmi 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı" Olarak Değiştirildi

TAKİP ET

avza ilçesinde daha önce ismi Kevser (Akıllı) Parkı olan parkın ismi Belediye Meclisi kararıyla '15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı' olarak değiştirildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; 'Demokrasimizin ve vatanımız için önemli bir dönüm noktası olan 15 Temmuz tarihi demokrasi nöbetlerinin tutulduğu bu parkta yaşatılacak.' Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan toplantısında sıra ile gündem maddeleri görüşüldü.
Gündemin dördüncü maddesinde yer alan Kevser (Akıllı) Park’ın isminin “15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı” olarak değiştirilmesi ile ilgili madde oy birliği ile kabul edildi.
Meclis kararıyla daha önce ismi Kevser (Akıllı) Parkı olan parkın ismi Belediye Meclisi kararıyla “15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı” olarak değiştirildi.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 15 Temmuz Darbe girişiminde hayatlarını kaybedenlerinin anısını yaşatmak adına Kevser Parkını ismini değiştirdiklerini belirterek; “Demokrasimizin ve vatanımız için önemli bir dönüm noktası olan 15 Temmuz tarihi demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Kevser Akıllı Parkımızın adını “15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı” meclis üyelerimizin oy birliği ile değiştirdik. Cenabı Hak inşallah ülkemize böyle bir kara geceyi bir daha yaşatmaz. Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi ile birlikte tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim.” Dedi.