Havza'da yollar incelendi

TAKİP ET

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Yapım Başmühendisi Ceyhun Kır ve beraberindeki teknik ekip Havza'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Yapım Başmühendisi Ceyhun Kır ve beraberindekiler ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özdemir Karayolları Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki yollarla ilgili taleplerini Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Yapım Başmühendisi Ceyhun Kır ve beraberindeki teknik ekibe ileterek yapılabilecek olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir karayollarının güvenliğinin önemine dikkat çekerek; “Özellikle Samsun Vezirköprü Karayolu Havza geçişinde bulunan kavşak ve yol geçişleri ile Havza Bafra İl Karayolunda yapılabilecek olan genişletme ve bakım çalışmaları halkımızın can ve mal güvenliği acısından önem arz etmekte. Bu noktalarda yapılacak çalışmalar ile yol daha güvenli hale gelecektir.” Dedi.
Ziyaretin ardından Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Yapım Başmühendisi Ceyhun Kır ve teknik ekip Havza Bafra İl Karayolunda bulunan, tehlike arz eden keskin viraj ve yolun daraldığı alanlarda incelemelerde bulundular.
Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Yapım Başmühendisi Ceyhun Kır daha sonra tarihi Kurt Köprüyü ziyaret ettiler.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki tarihi Kurt Köprü yolunun yine Karayolları tarafından yaptırıldığını belirterek; “İnşallah bu yolumuz kısa sürede tamamlanacak. Tarihi köprünün bölge turizmine kazandırılması için önemli olan bu yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise yapılacak çalışmalar ile yolların daha güvenli olacağını belirterek; “ Halkımızın yoğun olarak kullandığı Havza Bafra İl Karayolunda yapılacak kazalar ile olası kazaların önüne geçilecek ve daha güvenli hale gelecektir.”dedi.

Havzada yollar incelendi