Havza'lı Başkanlardan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan,SASKİ ve DSİ Bölge Müdürlüğüne tebrik ziyaretinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ilk olarak Bölge Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette DSİ tarafından Havza’da yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında göürş alışverişinde bulunuldu.

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra ise yine bir süre önce Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü görevine atanan Dr. Bahattin Yanık’ı ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık’ı makamında gerçekleşen ziyarette  Yanık ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, SASKİ tarafından Havza’da sürdürülen çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir gerçekleştirilen ziyaretlerde Havza ile ilgili yapılması gerekenler ile her iki kurumun ilçede yürüttüğü çalışmaların gündeme geldiğini ifade ederek; “ İlimiz için önemli olan iki kurumumuzdan kısa süre önce gerçekleşen görev değişikliklerinden ötürü tebrik ziyaretleri gerçekleştirdik. Görüşmelerimizde ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak kendilerine taleplerimizi iletme imkanı bulduk. Bir kez daha Sayın Gökçe ve Sayın Yanık’a görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise ziyaretlerinde vatandaşların kendilerine ilettikleri talepleri iletmek imkanı bulduklarını belirterek; “Olumlu bir havada geçen ziyarette göreve yeni başlayan müdürlerimize tebriklerimiz ilettik ve başarılar diledik. Bizler halkımızın bizlerden olan beklentilerini gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

Havzalı Başkanlardan Hayırlı Olsun Ziyaretleri