Havzalılardan Başkan İkiz'e destek

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında parke yol çalışmalarına başlanan Kayabaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. İkiz mahallelerde götürülen hizmetlerin yüzleri güldürdüğünü belirterek; 'Mahalle sakinlerimiz yapılan çalışmalarda ekiplerimize yardımcı oluyor ve imece ile çalışmalar daha hızlı bir şekilde sürüyor.' dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz parke yol çalışmalarının başladığı Kayabaşı Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından asılan teşekkür pankartı ile karşılandı.

Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz daha sonra Mahalle Muhtarı Bekir Erdem ve mahalle sakinleri ile yol çalışmalarını inceledi ve çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

İncelemeler esnasında mahalle sakinlerinin çalışan ekiplere yardım ettiğini gören İkiz “Mahalle sakinlerimiz yapılan çalışmalarda ekiplerimize yardımcı oluyor ve imece ile çalışmalar daha hızlı bir şekilde sürüyor.” Dedi.

Ziyarette katılan Kocaoğlu Mahallesi Muhtarı Hasan Verimli yapılan hizmetlerden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e teşekkür ederek; “Mahallemizde hizmetler devam ediyor.” Dedi.

Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bekir Erdem ise Havza Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek; “ Mahallemizin içi parke taşı, mezarlık kenarları ve çeşme önleri yapıldı. Bir yandan Karayolları tarafından mahallemizde bulunan tarihi Kurt Köprü yolu yapılmakta. Verimli yapılan hizmetlerden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada mahalle sakinlerine açtıkları pankarttan ötürü teşekkür ederek; “ Mahallemizde parke taşı çalışmalarına başladık. Daha önce Büyükşehir Belediyemiz tarafından ana yolları yapıldı. Kocaoğlu mahallemizde çalışmalarımız yüzde 95 oranında tamamladık. Şimdi Kayabaşı Mahallesinde ara yolları parke kaplıyoruz. İnşallah bu mahalle çalışmalarımızı 1 ay içerisinde tamamlayacağız.” Dedi.

Mahalle muhtarlarına gayretlerinden ötürü teşekkür eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “ Kayabaşı Mahallesi sakinlerimiz belediye işçilerimize yardım ediyor ve imece usulü ile yollarımızı yapıyorlar. 3 yılda 81 kırsal mahallemizden 20 tanesinin tamamen bitirdik. Bu iki mahallemizde tamamlanınca bu sayı 22 olacak. Amacımız ve hedefimiz 81 mahallemizin tamamına Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hizmet ulaştırmak. Çalışmalarından ötürü Samsun Bütyük Şehir Belediye Başkanımız, ekibi , Havza Belediyesi çalışanları ve çalışmalarımıza destek veren mahal sakinlerine teşekkür ederim.” Dedi.

Artık kırsal mahallelerinde kışın çamurdan yazın tozdan kurtulmaya başladığını belirterek; “Havza şehir merkezi nasıl ise kırsal mahallelerde da aynı hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Kimi mahallelerimize beton, asfalt ve ya parke yol yapıyoruz. Hedefimiz tüm mahalleleri toz ve çamurdan kurtarmak.” Dedi.

Ziyaretin sonunda mahalle sakinlerinden Kerim Büyükkal isimli bir vatandaş yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Ak Parti’ye hükümetimize Kayabaşı halkı adına teşekkür ederim. 100 senelik eseri ortaya çıkardınız. Gerek kanalizasyonumuz gerekse yollarımız yapılıyor. Sizlere bu işleri takip ettiğiniz ve mahallemize yapmış olduğunu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.