Hayvan Hastalıkları İle Mücadele Toplantısı Yapıldı

TAKİP ET

Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğünce "Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketlerinin Kontrolü" kapsamında 2018 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve 2019 yılında yapılması gereken çalışmaların planlandığı toplantı gerçekleştirildi.

Müdürlüğün toplantı salonunda 08.04.2019 tarihinde İl Müdürü Nail KIRMACI’nın başkanlık ettiği toplantıya İl Müdür Yardımcısı, İlçe Müdürleri ile İl ve İlçe Müdürlüklerinde görev yapan veteriner hekimler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Nail KIRMACI” Hayvan hastalıkları ile mücadele ve güvenilir gıda üretimini için hayvan pazarları ve kesimhanelerin kontrolünün önemine vurgu yaparak, 2019 yılında hayvan pazarları ve kesimhanelerin denetimlerinin daha titiz bir şekilde yapılacağını belirtti. İl Müdürü KIRMACI hayvan hastalıkları ile mücadelede başarının ekip olarak çalışma ile sağlanabileceğini, 2018 yılının hayvan hastalıkları ile mücadele açısından başarılı bir yıl olarak geride kaldığını söyleyerek çalışmalarından dolayı veteriner sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Toplantıda Şube Müdürlüğü faaliyetlerini değerlendiren Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Turgut GÜLER “2018 yılında hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında yapılan aşılamalarda programların başarı ile gerçekleştiğini ve belgesiz hayvan ve hayvansal ürün kontrollerinde de özverili bir şekilde çalışma yapıldığını belirterek, hayvan hastalıkları ile mücadelede görev yapan personele İlçe Müdürlerinin desteğinin artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.” Toplantıda veteriner hekimler Emre BEKTAŞ, Ali SERDAR, Sabri AKMAN, Deniz AKER ve Türkvet İl Sistem Sorumlusu Sefer TOPKARA Şube Müdürlüğü faaliyetleri ile ilgili sunum yaptı. Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanması ile sona erdi.​

Hayvan Hastalıkları İle Mücadele Toplantısı Yapıldı