Her şey Samsun için!

TAKİP ET

Ankara'da TBMM Başkanı ve Bakanlıklar nezdinde bir dizi önemli görüşmelere imza atan Samsun heyeti, "Her şey Samsunumuz için" mesajı verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ile Ankara’da yaptıkları ziyaretlerle ilgili olarak, "Samsun için tek vücut olduğumuz gösterdik. Her şey Samsun'umuz için" değerlendirmesinde bulundu.
ÖNCE TBMM BAŞKANI, SONRA BAKANLAR
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etiklerini hatırlatan Zihni Şahin, "Birbirinden değerli devlet büyüklerimizle Samsunumuz için çok önemli konuları görüşme, masaya yatırma fırsatını bulduk. Hep birlikte Samsun'u ileriye taşıyacak projelerimizin yol alabilmesi için onlardan destek aldık. Mutluyuz ve umutluyuz" ifadelerini kullandı.
'TAM KADRO SAMSUN'A HİZMET...
' Başkan Zihni Şahin ayrıca, "Ankara'daki bu temaslarımız sonrası hep birlikte durum değerlendirmesi yaptık. Ortak akıl ile tüm gücümüzle el ele verdik, veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Derdimiz Samsun'a hizmet. Tam kadro olarak önümüze bakıyoruz, geleceğe bakıyoruz" diye konuştu.
Kaynak; samsungazetesi