Hizmet-iş başarıyı ödüllendiriyor

TAKİP ET

HAK-İŞ'e bağlı Hizmet İş Sendikası Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, son 3 Yılda yaklaşık 800 öğrenciye Eğitim-Öğretim Yardımı yaptıklarını söyledi.

HAK-İŞ’e bağlı Hizmet İş Sendikası Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, son 3 Yılda yaklaşık 800 öğrenciye Eğitim-Öğretim Yardımı yaptıklarını söyledi.

"Sendikamız Hizmet-iş’in 2006-2007 Eğitim-Öğretim Yılında Sendikal faaliyetlerde farkındalık oluşturmak için başlattığı üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarına yönelik  “Eğitim-Öğretim Yardımı” uygulaması kapsamında Türkiye genelinde 2006 yılından başlayarak 2016 yılı  dahil olmak üzere toplam 36.008  öğrenciye eğitim yardımı yapıldığını ve Samsun Genelinde ise son 3 Yılda yaklaşık 800 öğrenciye Eğitim-Öğretim Yardımı yapıldığını belirtti.

             Hizmet-iş Sendikası üyelerimizin Üniversitede okuyan çocuklarına yönelik “Eğitim-Öğretim Yardımı” nın Bu yıl 360 TL olduğunu söyleyen Başkan Uzun,  Bugüne kadar Gençlik komitemizin doğal üyesi olarak kabul ettiğimiz üyelerimizin üniversite okuyan çocuklarına yapılan eğitim yardımlarını Bu eğitim döneminde de uygulamaya devam ediyoruz diye konuştu.

            Uzun; Geleceğin Teminatı olan gençlerimize Okul hayatlarında güzel imkanlar sunabilmek adına yaptığımız çalışmalarımızda onların her zaman iyi imkanlarda okuyabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstererek topluma ve ülkemize hayırlı birer nesil yetişmesini diliyor ve temenni ediyoruz.
Hizmet-iş sendikası olarak her zaman gençlerimizin ve okuyan neslin yanında olduğumuzu, desteğimizi onlara hissettirmek istiyor ve çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz" dedi.    

Hizmet İş Sendikası Samsun İl Başkanı Ziya Uzun