İftarda bir araya geldiler

TAKİP ET

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği düzenlediği geleneksel iftar programında Çarşambalı Milletvekili adayları ve hemşerileriyle bir araya geldi.

Her Ramazan düzenlenen iftar programında hemşehrilerini buluşturan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği, bu sene de geleneği bozmadı.

Dernek binasında gerçekleştirilen iftar programına Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Ayvacık Kaymakamı Kemal Ülkü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Çarşambalı olan AK Parti Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Milletvekili adayları Dr. Işık Özkefeli ve Dr. Yılmaz Karagöz, MHP Milletvekili adayı Erdem Okan, Samsun Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve çok sayıda Çarşambalı katıldı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Sarıoğlu, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.  


ONURLUYUZ
Çarşambalılar olarak birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini belirten Sarıoğlu, "1984 yılında kurulan derneğimizin bu noktaya gelmesinde emeği geçen, maddi manevi yardımlarını esirgemeyen başta AK Parti Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Her yıl düzenlediğimiz iftar programına bu yıl da katılmanız bizi onurlandırdı. Birliktelik bizim için çok önemli. Çarşambalı olan Milletvekili adaylarımıza da başarılar diliyoruz" dedi.