İhsan Kalkavan mezarı başında anıldı

TAKİP ET

Eski CHP Samsun Milletvekili, iş adamı, eski Samsunspor yöneticisi Ahmet İhsan Kalkavan, vefatının 1'inci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Samsun'da siyaset, iş ve spor dünyasının en sevilen isimlerinden olmayı başarmış, geçtiğimiz yıl yitirdiğimiz Ahmet İhsan Kalkavan, Asri Mezarlığı'nda aile kabristanlığındaki mezarı başında okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Türkiye Futbol Adamları Derneği'nin(TÜRFAD) organize ettiği anma törenine Kalkavan'ın aile fertlerinin yanısıra TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, TÜRFAD Asbaşkanı Ali Gürler, TÜRFAD Tönetim Kurulu üyelerinden Murat Alanyurt, Yaşar Duran Cengiz, Fuat Dilek, eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yavuz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yusuf İpoğlu, Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Ömer Faruk Ünal da katıldı.

KULLUKÇU: 'BÜYÜK KATKILARI OLDU'

Tören sonrası konuşan TÜRFAD Samsun İl Başkanı Gültekin Kullukçu, "Samsun futboluna çok büyük katkıları olan biriydi İhsan Kalkavan. Ben onun her kesime maddi ve manevi yardım severliğine tanık oldum. Allah gani gani rahmet eylesin. Samsun futboluna hizmet etmiş bütün değerli büyüklerimizin ruhları şad olsun" dedi.

MELİS KALKAVAN: 'BÜYÜK BİR DEĞER'

Sonrasında, törene katılanlara teşekkürlerini ileten İhsan Kalkavan'ın kızı Melis Kalkavan Erdoğan,"Babam Samsun ve Samsun futbolu için de bir değer haline gelmişti. Biz de onu bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Onun verdiklerini kendi çocuklarımıza aktararak devam ettirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Kaynak; samsungazetesi