İkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camii'nin temeli atıldı

TAKİP ET

'İkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Cami' projesinin temeli, yoğun bir katılımla coşkulu bir törenle atıldı.

İlkadım, Gazi ve Yeşilkent'ten oluşan üç belde belediyesinin 2009 yılında birleşmesi sonucunda iki ayrı hizmet binasında ihtiyaca cevap vermekte zorlanan İlkadım Belediyesi, tam teşekküllü yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor. 20 dönümlük alana inşa edilecek yeni belediye hizmet binasının temelleri törenle atıldı. 

Kıran Mahallesi Ulugazi TOKİ Konutları önündeki alana inşa edilen belediye binası 800 araçlık otoparkı olan 11 dönümlük bir alanı kapsıyor. Alanda vatandaşların ve çevrenin ihtiyacına yönelik cami yapılıyor. 20 dönümlük alan içerisinde bir de kültür ve kongre yapılması düşünülüyor. Projenin yaklaşık bir yılda bitirilmesi hedefleniyor. 

Temel atma törenin de Konuşmaların ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni hizmet binası ile caminin temelini attı.

İkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası