İkiz: 'Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimize devam ediyoruz'

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Aşağı Yavucuk gurup yolunda yapılan beton yol çalışmalarını ziyaret etti. İkiz; 'Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimize devam ediyoruz'

İkiz Aşağı Yavucuk, Yukarı Yavucuk, Mürsel, Kıroğlu ve Kayacık Mahallelerini ilçe merkezine bağlayan gurup yolunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yol incelemelerinde Havza TSO Meclis Başkanı ve OTAT Gıda Sahibi Mustafa Başaran ile de bir araya gelen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başaran ile bir süre sohbet etti.

Havza TSO Meclis Başkanı ve OTAT Gıda Sahibi Mustafa Başaran gurup yolunun kendileri için önemli olduğunu belirterek; “ Samsun Büyükşehir ve Havza Belediyemize ilçemize yapmış oldukları için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı İkiz ise Samsun Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; “Belediyecilik deneyim işi. Samsun Büyükşehir Belediyemiz beton yol ve dere ıslahı gibi yatırımlarına devam ediyor. Havza Belediyesi olarak bizde 20 kadar mahallemizde beton yol yaptık. İnşallah hava şartları müsait olduğu sürece çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.