İlkadım Belediyesi'nden ilçenin her köşesine aynı anda hizmet

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler her gün bir çok noktada aynı anda adeta İlkadım'ı yeniden inşa ediyor.

Türkiye'de nüfus yoğunluğu bakımından bir çok ilden daha yoğun bir nüfusa sahip İlkadım ilçesinde belediyecilik anlayışı nüfus ile doğru orantıda her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Artan nüfusun talepleri doğrultusunda ihtiyaçların zamanında karşılanabilmesi için İlkadım Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü aynı anda bir çok noktada faaliyet gösteriyor. 

50'DEN FAZLA NOKTADA EŞ ZAMANLI HİZMET
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 15 noktada renkli kaldırım, 4 noktada parke taş, 5 noktada asfalt, 5 noktada yol açımı, birçok okulda, camide ve kamu alanında tamirat, tadilat ve boyama işleri ile günlük ortalama 50 noktada hizmet verildiği belirtilirken, konuya ilişkin açıklama yapan İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman; "Özellikle Bütün Şehir Yasası ile faaliyet alanının artması, belediyeler adına zorluk gibi algılanabilir. Fakat biz İlkadım Belediyesi olarak iş gücümüz ve potansiyelimizi doğru kullanarak vatandaşımızın ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılamayı vizyon edinmiş bir birimiz. Bu nedenle mesai saati ve alanı gözetmeden İlçemizin her noktasına eşit hizmeti doğru zamanda götürüyoruz." dedi.

BAŞKAN TOK; "AK PARTİLİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA İLKADIM'I YENİLİYORUZ"
İlkadım Belediyesi olarak İlkadımlı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmanın, yaşam alanlarını yenilemek ve güzelleştirmek olduğunun altını çizen Başkan Tok; "Yeni dünyada yeni hizmet anlayışlarının şart olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın yanı sıra zamanında hizmet getirmenin çok önem arz ettiği bilinci ile ilçemizin bir çok noktasında aynı anda hizmetlerimizi tamamlıyoruz. Maddi kaynakları, iş gücünü ve teknik yeterlilikleri doğru bir planlayarak şu an da günlük ortalama 50 ayrı noktada Fen İşleri hizmetlerimizi yapmaktayız. Fen İşleri çalışmalarımızda estetiği de hiç bir zaman atlamadan Ak Partili Belediyecilik anlayışıyla İlkadım'ı yeniliyoruz " şeklinde konuştu.

İlkadım Belediyesi