İlkadım'da Kardeşlik Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

TAKİP ET

Erbakan Vakfı samsun İl Temsilciliği ziyareti sırasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Kuran-ı Kerim okuyup dua ederek yad eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; 'Erbakan Hoca bilgi birikimi ve millet sevgisiyle bu ülkeye büyük hizmetlerde bulunmuş önemli bir siyasetçi ve bilim adamıdır. Kendisini rahmet ve minnetle anıyorum' dedi.

İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok Erbakan Vakfı ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederken birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, STK, Vakıf ve Siyasi Parti Temsilcileri ile bir araya geldiği ziyaretlere devam ediyor. Başkan Tok, “Erbakan Vakfı Samsun İl Temsilcisi Suat Zor ve Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ahmet Katrancı’yı ziyaret etti. İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok; “Cumhur İttifakı Adayı olarak hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak İlkdım’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


“HERKESİ KUCAKLAYAN YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK”
İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok ve parti yöneticileri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım’a hizmet etmek için çıktığımız bu yolda herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile 5 yıl boyunca ilçemize hizmet ettik. Ortak paydamız olan İlkadım’ın gelişmesi ve güzelleşmesi noktasında her zaman farklı düşüncelere de değer vererek ortak aklı kullandık” şeklinde konuştu.


“MERHUM ERBAKAN HOCAMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”
Erbakan Vakfı ziyareti sırasında Prof. Dr. Necmet’in Erbakan’ı Kuran-ı Kerim okuyarak anan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok duygusal anlar yaşadı. Yaptığı konuşmada Başkan Tok; “Ömrü boyunca davasının ve inancın mücadelesini veren bu toprakların yetiştirdiği büyük ilim, fikir, aksiyon, siyaset, devlet ve dava adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ı rahmetle andık, hayırla yâd ettik. Rabbim rahmeti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun. Bu millet için hizmet aşkıyla hayatını geçiren tüm geçmişlerimizi de bu vesile ile anıyor ve dualarımızı gönderiyoruz” diye konuştu.


 

Erdoğan Tok