İlkadım da şehitler için hatim programı düzenlendi

TAKİP ET

İlkadım Şehit Ahmet Altunoğlu İmam Hatip Lisesinde İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırıda şehit olan çevik kuvvet polisleri ve sivil vatandaşlar için hatim programı düzenlendi.

İstanbul Beşiktaş'ta hain terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırılarda şehit olan çevik kuvvet polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız için dua ve hatim programı düzenlendi.

İlkadım Şehit Ahmet Altunoğlu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen programa İlkadım ilçe Emniyet Müdürü Faruk Demir, Gazi ve İlyasköy Polis Merkezi amir ve polis memurları, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.


MÜCADELEMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Programda bir konuşma yapan İlkadım ilçe Emniyet Müdürü Faruk Demir;  "Herkes kendi işini en güzel şekilde yaparak bu mücadeleye dahil olacak. Büyük Türk Milleti bu zorluğunda üstesinden gelecek güç bir millettir. Bizler şartlar ne olursa olsun vatan, millet, bayrak şuuru ile halkımızın huzurlu bir hayat sürmesi için mücadelemizi sonuna verdik vermeye devam edeceğiz" dedi.

Demir; "İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan alçak saldırıda kaybettiğimiz değerli meslektaşlarımıza ve sivil kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.


BİRİZ BERABERİZ
İlkadım Şehit Ahmet Altunoğlu İmam Hatip Lisesi Müdürü Rahmi Sekme ise yaptığı konuşmada " Yapılan hain saldırıda kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde halkımızın birlik ve beraberliği, devletine ve demokrasiye sahip çıkması tüm dünya devletlerine örnek teşkil etmiştir. Bu dayanışmanın aynısı Beşiktaş'ta düzenlenen alçak saldırı sonrası da yaşanmıştır. Biriz ve beraberiz devletimizi yanındayız. Tekrar Büyük Türk milletinin başı sağolsun." diye konuştu.

Programda okunan dualar ve ilahiler esnasında duygusal anlar yaşanırken şehitler için Gıyabi Cenaze Namazı kılındı. Öğrencilerle program sonrası bir süre sohbet eden İlkadım ilçe Emniyet Müdürü Faruk Demir ve Polis memurları öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

İstanbul Beşiktaş