İlkadım Kavaklılar Derneği'nden Başkan Demirtaş'a teşekkür ziyareti

TAKİP ET

İlkadım Kavaklılar Derneği, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a tirit gecesine katılımlarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek yönetimi ayrıca doğum günü olan Başkan Demirtaş'a sürpriz yaptı.

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

İADEYİ ZİYARET
Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen ve düzenlediği tirit gecesi ile birlik ve beraberliğe imza atan İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, geceye katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iadeyi ziyarette bulunarak teşekkür etti. 


PASTA KESEREK KUTLADILAR
Ziyarette Başkan Demirtaş’a bir de sürpriz yapan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Demirtaş’ın doğum gününü pasta keserek kutladı. 

SAĞLIKLI BİR YAŞAM DİLİYORUZ
Necattin Demirtaş’ın her zaman kendilerine destek verdiğini kaydeden Başkan Kaya, “İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iadeyi ziyarette bulunarak, kendilerine teşekkür ettik. Aynı zamanda da Başkan Demirtaş’ın doğum günün kutlayarak, kendisine sağlıklı yaşam temennisinde bulunduk” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş