İLKEM'den 'Sen Olmasaydın Peygamberim' etkinliği

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı İlkadım Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM) öğrencileri tarafından Hz. Muhammed (S.A.V.) 'in Doğumunun yıl dönümü münasebetiyle "Sen Olmasaydın Peygamberim" konulu etkinlik düzenlendi.

Farklı etkinlikler ile çocuklara farkındalık oluşturarak yeni bir dünya ufku  ile milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için gayret eden İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı İlkadım Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM) öğrencileri Hz. Muhammed (S.A.V.) 'in Doğumunun yıldönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. " Sen Olmasaydın Peygamberim" konulu etkinlik çerçevesinde 3. ve 4. sınıf öğrencileri oluşturulan fikir duvarına duygu ve düşüncelerini yazarken “Hz. Muhammed (S.A.V.)’e Mektup” adlı etkinlik ile çocuklar çağlar ötesine çağları delen bir nida ile Peygamber’e seslendiler.

İLKEMLİ MİNİKLER, BÜYÜKLERİ AĞLATTI
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı İlkadım Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM)'de düzenlenen etkinlikte 3. ve 4. sınıf öğrencileri hatipler tarafından anlatılan “Sen Olmasaydın Peygamberim” konulu Konferansın ardından Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için Fikir Duvarı'na yazdıkları düşünceler ve Peygamber Efendimiz (S.A.V.) 'e yazdıkları mektuplar okundu. Miniklerin yazdıkları mektupların okunması sırasında birçok veli ve öğretmen göz yaşlarına hakim olamadı. Sinevizyon gösterimi ile çocuklara "Hz. Muhammed (S.A.V.) En Sevgili" adlı film izletilirken etkinliğin ardından İlkadım Belediyesi tarafından kandil simidi dağıtıldı.