İMEF Samsun'da 5 İlçeye Temsilcilik Görevi Verdi

TAKİP ET

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu(İMEF), Samsun'un İlkadım, Atakum, Canik, Havza ve Bafra ilçelerinde temsilcilik görevlerinin atamasını yaptı.

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu(İMEF) Samsun'da 5 ilçede temsilcilik görevlendirmesi yaptı. Merkezi Ankara'da bulunan İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu(İMEF) Samsun'da İl ve ilçe  temsilciliklerinin atamasını yaptı.

Samsun'da her geçen gün güçlenen ve geniş kitlelere ulaşan internet medyası, İMEF bünyesinde ataması yapılan ilçe temsilcilikleri ile daha da güçlendi. 

 

İMEF SAMSUN'DA 5 İLÇEDE TEMSİLCİLİKLER VERDİ 

Günümüzün etkilili iletişim araçlarından biri haline gelen irnetnet medyası, Samsun'da da tercih edilen yayın organlarının başında gelirken, İnternet Medya Bilişim Federasyonu (İMEF) bu kapsamda Samsun'da da temsilcilik görevi için  İlkadım İlçe Temsilciliğine Adnan Arslan, Atakum İlçe Temsilciliğine Sedat Öksüzoğlu, Canik İlçe Temsilciliğine Yalçın Karataş, Bafra İlçe Temsilciliğine Tahsin Kurumahmutoğlu ve Havza İlçe Temsilciliğine ise Abdurrahman Altun'un atamasını yaptı.

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu'nun Samsun'da ataması yapılan ilçelerin dışında kalan diğer ilçelerde de, temsilcilikler belirlenmesi ile ilgili çalışmalarını devam ettirdiği bildirildi.

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu(İMEF) Samsun İl Temsilciliği görevini ise Haydar Öztürk yürütürken, federasyon bünyesinde ayrıca Türk İnternet Medyası Birliği'nin(TİMBİR) kurulması ile ilgili de çalışmalar başlatıldı.

İMEF bünyesinde kurulacak olan Türk İnternet Medyası Birliği'nin Samsun'da üye ve diğer çalışmaları ise yine Samsun İl ve İlçe Temsilcilikleri tarafından yürütülüyor. Bu kapsamda Samsun'da internet medyasının bir çatısı olması açısından İMEF Samsun  İl ve İlçe Temsilciliklerinin belirlenmesi  önemli bir kazanım olarak görülürken, Türk İnternet Medyası Birliği'nin de ileri ki süreçte Samsun'da bir şubesinin açılması için de çalışmaların şimdiden başlatıldığı bildirildi.

 

Kaynak: http://www.samsunkenthaber.com.tr