İMG'den Samsun'da iz bırakanlar ödül gecesi

TAKİP ET

Samsun İMG (İnternet Medya Grubu) tarafından 26 Kasım 2016 tarihinde Sheraton Grand Hotel'de düzenlenecek olan 2016 yılı medya ödülleri sahipler

İnternet Medya Grubu (İMG), 2016 yılında Samsun’da İz Bırakan, kişi, kurum, Sivil Toplum Kuruluşu, yerel yönetim, Sosyal sorumluluk projesi, ekonomik girişim, sanat ve spor değerlerini ödüllendirecek.
Ödüllendirme kriterlerini; Medya yöneticileri, Akademik heyet ve istişare usulüyle belirlendi.

İMG 2016, SAMSUN’DA İZ BIRAKANLAR ÖDÜL GECESİ, Samsun’da başarıyı ödüllendirerek, yeni başarıların önünü açabilmek gayesiyle her yıl Kasım ayında düzenlenecek.
Samsun’da ve bulunduğu her alanda Samsun’u, Samsun’un değerleriyle birlikte herkes tarafından kabul gören temel iyilik ve doğruluk, güzellik ve estetik değerleri yakalamış başarılar ile birlikte, geniş kitlelere yayılmayı başarabilmiş sektör temsilcilerini, kısacası Samsun’u onurlandıran ve gururlandıran her türlü kıymeti kapsamaktadır.
Başarıyı ödüllendirmek, yeni ve farklı başarıların farkına varmak, sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam etmesini sağlamak, ‘Marifet İltifata Tabidir’ düsturunca iyiyi, güzeli doğruyu alkışlamak ve zor elde edilen başarı sonuçlarını kamuoyu ile paylaşarak, geniş kitlelerin takdirini kazanmasını sağlamayı hedeflemektedir.

İNTERNETTEN CANLI YAYIN
Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) tarafından 26 Kasım 2016 tarihinde düzenlenecek olan gecede, yılın en başarılı kişi, kurum ve kuruluşları gazeteciler tarafından belirlendi. 18 dalda ödüle layık görülen isimler Sheraton Grand Hotel'de düzenlenecek olan özel geceyle ödüllerini alacaklar. Ödül gecesi Akasyamhaber.com, Meydannet.com ve Gerçektaraf.com haber sitelerinden canlı yayınlanacak.

YILIN MEDYA ÖDÜLLERİ
Yılın siyasetçi, belediye başkanı, yöneticisi, il başkanı, bürokratı, işadamı, kurumu, sağlık kuruluşu, sivil toplum örgütü, gazetecisi, gazetesi, köşe yazarı, ilçe başkanı, eğitim kurumu, AVM'si, sendikacısı, sporcusu, kültür sanat ödülleri 45 günlük titiz bir çalışmayla belirlenirken, Samsun'a damga vuran önemli isimler de altın ödül kategorisinde medya ödüllerini alacak.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Samsun'un ve ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu konusunu da kısa film gösterisiyle gündeme taşıyacak olan İMG, düzenlenecek olan gece de kanayan bu yaraya dikkat çekecek. Sosyal sorumluluk projesinin genel koordinatörlüğünü CHP Samsun Milletvekili ve İçişleri komisyon üyesi Hayati Tekin ve Samsun'un uyuşturucu ile mücadele de en etkin sivil toplum örgütü TÜRKAV yapacak.

İnternet Medya Grubu