İshar Yönetim EV'leniyoruz Fuarında

TAKİP ET

Samsun'da 2014'ten bu yana çağdaş yönetim çözümleriyle yaşam alanlarına huzur, konfor ve güven sağlayan İshar Yönetim, TÜYAP Samsun 4. EV'leniyoruz Fuarında yerini aldı

Samsun'da apartman ve site yönetiminin doğru adresi İshar Yönetim, TÜYAP Samsun 4. EV'leniyoruz Fuarı'nda kurduğu stantla büyük ilgi görüyor. 2014'ten bu yana Avrupa standartlarında, çağdaş yönetim çözümleriyle hizmet veren İshar Yönetim, fuarda misafirlerini ağırlıyor.

KATILIMCILARDAN YOĞUN İLGİ
İshar Yönetim sahibi Hakan Keskin, fuarda yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "İshar Yönetim olarak, fuara ilk defa katıldık. Oldukça memnun kaldığımız fuarda, katılımcılara sektörümüzle alakalı bilgiler vereceğiz. Tüm katılımcıları standımıza bekliyoruz" dedi. 
SAMSUN’DA APARTMAN VE SİTELERDE PROFESYONEL HİZMET
Apartman ve site yönetiminin öneminden bahseden Keskin, "Kalabalıklaşan toplumlarda ortak yaşam koşulları giderek zorlaşmakta. Ve düzeni korumaya çalışan yasaların sayısı da artmaktadır. Bu durum içinde yaşadığımız binaların yönetimini de çok yakından ilgilendirmektedir. Gelişen dünyada, iş hayatı ve zorlukları ile ilgilenen insanımız bir de oturdukları site veya apartmanın sorunlarına vakit ayırma gibi bir durumda bırakılıyor ve maalesef böyle bir yaşam alanının idaresine gerektiğince yetişemiyor. Ekonomi ve teknolojinin gelişmesi işyerleri ve yaşam alanlarının değişmesine farklılaşmasına ve ihtiyaçların artmasına neden olmuştur. Bunun sonucu olarak da bireylerin tesislerden beklentilerini karşılayabilmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak için profesyonel apartman ve site yönetimi gereksinimi ortaya çıkmıştır. Apartman veya site yönetimi ciddiyetle yaklaşılması gereken ilgi ve mesai isteyen bir ekip çalışmasıyla desteklenmelidir. İşte bu yönetim işlerine, mali idari ve hukuk departmanlarını oluşturan tam destekli bakım onarım anlaşmaları ile yapan, periyodik bakımları zamanında yaptıran gerektiğinde de sorumlu olabilecek yöneticilerin atanması gerekir. İşte bu noktada şirketimiz, Samsun'a apartman ve site yönetimi ile ilgili profesyonel hizmet vermek için kurulmuş olan ve insanların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen uzman bir kadrodur “diye konuştu. 

ÖNCELİK KALİTE VE İNSAN SAĞLIĞI
İshar Yönetim hakkında bilgi veren Keskin, "İshar Yönetim olarak Samsunlulara, nitelikli insan gücü sunuyoruz. Hukuksal süreçteki teknik donanım, gerekse teknolojik donanım ile dürüst şeffaf güvenilir hizmet üreterek, Avrupa standartlarını ulusal değerlerimize taşımak için kurulan İshar Yönetim sektörde marka bilinirliğini koruyarak, hizmet kalitemizi ve insan sağlığını her şeyin üzerinde tutarak mali ve idari işlerinize katkı sağlamak için titizlikle çalışıyoruz. Yaşam şartlarını zorlaştığı sorumlulukların arttığı gündelik hayatımızda daha huzurlu ve konforlu mekanlarda yaşama ihtiyacına, profesyonel yönetimin yanında, çağdaş yönetim çözümleri, hızlı kalıcı ve ekonomik kararlar, işletme giderlerinde tasarruf ve kazanım, güvenilir, şeffaf, yasalara uygun yönetim, yaşam alanlarında huzur konfor ve güven gibi kazanımlar da sunuyoruz. İshar Yönetim,  yaptırım ve yürütme gücünü kullanarak, profesyonel yönetim ihtiyacını teknik, idari, mali ve hukuki alt yapısıyla şeffaf bir şekilde gerçekleştirir ve başarı sırrının apartman veya site sakinlerinin memnuniyetinde gizli olduğuna inanır. Mevcut yönetim hizmetleri sisteminde, defter tutma, icra takibi, aidat toplama işleriyle, komşuluk ilişkilerine zarar verecek riskleri de ortadan kaldırmış olur" ifadelerini kullandı.

Samsun Profesyonel Yöneticilik