İshar Yönetim Samsun Temsilcisi oldu

TAKİP ET

Tesis yönetim şirketlerinin bir çatı altında toplandığı Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) Samsun Temsilciliğine İshar Yönetim sahibi Hakan Keskin getirildi.

Türkiye genelinde tesis yönetim şirketlerinin bir araya geldiği hızlı bir şekilde yapılanmasını tamamlama sürecinde olan Kentsel Tesis Yönetim Derneği Samsun Temsilciliğine İshar Yönetim sahibi Hakan Keskin getirildi.


Kentsel Tesis Yönetim Derneği 1. Uluslararası Tesis Yönetim Zirvesi İstişare Toplantısı, Üsküdar'da bulunan Gül Sultan Köşkü'nde gerçekleşti. Ülke genelinden dernek temsilcileri ile sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kentsel Tesis Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sandalcı, sektörün tüm paydaşlarına yönelik olarak gerçekleşen 1. Uluslararası Tesis Yönetim Zirvesi’nde farklı bakış açıları ile sektörün sorunları değerlendirildiğini hatırlatarak, ''Sektörümüz adına önemli kazanımlar elde ettik. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi.


Toplantının sonunda il temsilcilerine dernek tarafından hazırlanan mazbataları törenle verildi. Samsun Temsilciliğine ise İshar Yönetim sahibi Hakan Keskin görevlendirilerek mazbatasını aldı. Hakan Keskin, sektör adına önemli gelişmeler yaşadıklarını belirterek, ''Tesis yönetimi konusunda insanımız bilinçlenmeye başladı ve bu işi profesyonellere teslim etmeye başladı. Tesis yönetiminin profesyonellerde olmasını çok önemsiyoruz. Tesis yöneticilerinin de bir çatı altında toplanması ayrıca önem verdiğimiz bir konu. Aldığımız bu görev ile sektörümüze en iyi katkıyı sağlamak istiyoruz'' diye konuştu.

İshar