Janti Hotel Samsun hizmete açıldı

TAKİP ET

Doğanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan, 'Daima en iyi olmak, vazgeçilmez ilkemizdir.

Doğanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan, 'Daima en iyi olmak, vazgeçilmez ilkemizdir. Kalitede, hizmette, müşteri ilişkilerimizde, en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimiz' dedi.

1989 yılından itibaren başta Samsun olmak üzere tüm Türkiye’de geliştirdiği projeler ile farkını ortaya koyan Doğanlar Grup, yıllardır içinde bulundukları inşaat sektörünün ardından turizm sektörüne de hızlı bir giriş yaptı. Kuruluşundan bugüne birçok projeyi başarıyla hayata geçiren Doğanlar Grup, Atakum İlçesi Ömürevleri mevkii Adnan Menderes Bulvarı’nda, sahile sıfır konumda hizmete açtıkları Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch ile turizm sektörüne de giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Samsun basını adına düzenlediği kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan ve Başkan Vekili Kayhan Doğan, basın mensuplarına turizm sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ATAKUM’DA EGE ESİNTİLERİ

Verdikleri hizmetlerin ayrıntıları hakkında bilgi veren Doğanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Doğan ise, “Hizmetin sürekliliğini ve her zaman en iyi için gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek ana felsefemiz. Biz Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch ile Atakum’u Ege esintileri ile buluşturmayı amaçladık. Müşterilerimiz Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch’da hizmet kalitemizin yanında, benzerine rastlayamayacağınız deniz manzaramızın, açık büfede çeşit çeşit kahvaltı ve zengin yemek menümüzün tadını çıkartabilir. Misafirlerimiz otelimizde kaliteli ve konforlu konaklamanın yanı sıra konumumuzun sosyal alanlara yakınlığından dolayı da zamanlarını çok güzel bir şekilde değerlendirebilir” ifadelerini kullandı.