Kadınlar gününde Başkan Dündar'a anlamlı ziyaret

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Özel Eğitim Kurumu öğrencileri, çalışanları ve öğrenci annelerini misafir etti.

Özel Eğitim Merkezi çalışanları, öğrencileri ve anneleri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti. Kurum Müdürü Mustafa Yiğit ve Özel Eğitim öğrencileri ile pasta kesen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a özel eğitim Öğrencisi Samet Boğa’nın annesi Şehribe Boğa plaket takdim etti.



“ÇARŞAMBA’YA ÖZEL EĞİTİM KURUMU KAZANDIRACAĞIZ”

Çarşamba’ya uygulama merkezi ve atölyeleriyle birlikte özel eğitim kurumu yapacaklarını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba ve çevresinde özel eğitime ihtiyacı olan ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrencilerin eğitim ihtiyacının karşılanacağı özel eğitim kurumlarını Çarşamba Belediyesi olarak yapmak istediklerini söyledi. Başkan Dündar, “Samsun’un doğusunda ileri yaş grubundaki özel eğitim öğrencilerinin devam edeceği uygulama merkezi ve atölyelerinde içinde yer aldığı bir kompleks eseri Çarşamba’ya kazandıracağız. Bu vesileyle tüm hanımların kadınlar gününü tebrik ediyorum.” dedi.