Kaptan Kuyumculuk'tan sevgililer gününe çok özel kampanyalar

TAKİP ET

30 yılı aşkın süredir şubeleri ile adından sıkça söz ettiren, Kaptan Kuyumculuk 14 Şubat Sevgililer günü için hazırladığı çok özel kampanyalar ile Samsun halkını bekliyor.

Birbirinden kaliteli ve zengin içeriği ile vatandaşların her zaman tercih ettiği Kaptan Kuyumculuk 14 Şubat’ı unutmayarak birbirinden özel ve uygun ürünleri sevgililerin beğenisine sunuyor.  


Konu ile ilgili konuşan Kaptan Kuyumculuk Mağaza Müdürü Ahmet Gökhan Köse “ Sevgililer için özel bir gün olan 14 Şubat gününde bizlerde üzerimize düşeni yapıyoruz ve Sevgililer Günü için hazırladığımız “hediye yağmuru” adlı kampanyamızı sizlerle buluşturuyoruz” dedi.


HER 1000 TL ALIŞVERİŞE PIRLANTALI KOLYE HEDİYE
Kampanyaları hakkında konuşan Köse “ Sevgililer birbirlerine aşklarını en güzel şekilde ifade etsin diye “Hediye Yağmuru” adlI kampanyamız dolayısıyla ALTIN ÜRÜNLERİMİZDE %25 PIRLANTA ÜRÜNLERİMİZDE %40’a varan indirimler uyguluyoruz ve vatandaşlarımızın yapacağı her 1000 TL’lik alışverişe PIRLANTALI KOLYE hediye veriyoruz. Üstün üretim teknolojisi ile yapılmış, zengin içeriği ve Sonsuz zerafet dolu birbirinden kaliteli ve güzel altın ve pırlantalı bileklikler, yüzükler, kolyeler ve çok daha fazlasını hiçbir yerde bulunmayacak kampanyalarla değerli Samsun halkını Kaptan Kuyumculuk’a bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Kaptan Kuyumculuk; Kale Mah. Kaptanağa Cad. No: 22 İlkadım, Yeşilyurt AVM, Piazza AVM ve Citymall AVM de sizleri bekliyor.

Kaptan Kuyumculuk