Kardelen Petshop hizmete girdi

TAKİP ET

Birlikte yaşadığımız tüylü dostlarımızın ihtiyaçlarına yönelik eğlenceli, kullanışlı ve güncel ürünleri Samsunlulara ulaştırmayı hedefleyen Kardelen Pet Shop Cumhuriyet Caddesi - Polisevi karşısında hizmete girdi.

Köpek Maması, Kedi Maması, Akvaryum, Balık, Köpek, Kedi, Kuş Çeşitleri, Malzemeleri ve Tüm Pet Ürünlerini Bulabileceğiniz En Geniş ürün yelpazesiyle hizmet verdiklerini belirten Kardelen Petshop sahibi  Süleyman Kandak, uygun fiyata kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.
Evcil hayvanlar, onlara ait yem ve aksesuarların satışı titizlikle yapılması gereken bir iştir diyen Süleyman Kandak, "Sağlık kontrolü özellikle aşıları yapılmış ve uzman denetiminden geçmiş hayvanların seçimi çok önemlidir. Kardelen Petshop olarak buna özen gösteriyoruz. Ayrıca evcil hayvanlarınıza otel hizmeti de vermekteyiz. Tatile giden yada evcil hayvanını kimseye bırakamayanlar için yer ve bakım hizmeti de sağlamaktayız. Hayvanlarınız bizimle aynı ev ortamında gibi güvenle bakılmaktadır." dedi.

Samsun Cumhuriyet Caddesi Polisevi karşısında hizmet veren Kardelen Petshop'a 0 505 356 92 17 nolu telefondan ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Samsun Petshop