Karneler Saat Kaçta Alınacak ?

TAKİP ET

Karneler ne zaman ve saat kaçta alınır heyecenla beklenen soruya işte cevap sabahın ilk saatlerinde birçok öğrencinin merakla araştırdığı konular arasında yer alıyor.

 Milyonlarca öğrencinin okullara giderek alacakları karneler, verileceği saatlere göre farklılık gösteriyor Karneler saat kaçta verilecek?

İlk ve orta dereceli kurumlarda eğitim gören milyonlarca öğrencinin yaklaşık 4 aydır heyecanla beklediği an geldi .Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda bugün 18 Ocak  ara dönem karnelerinin dağıtımı yapılacak ve ardından 15 gün sömestr tatile gidilecek. 
KARNELER SAAT KAÇTA VERİLECEK?

18 Ocak Cuma günü karne ve başarı belgeleri (Takdir, teşekkür, onur belgesi,iftihar belgesi ) sabah gerçekleştirilecek küçük bir törenin ardından öğrencilere dağıtılacak.

Karneler 8.30 itibariyle verilmeye başlanıyor ancak o gün okula gitmeyenler veya daha geç bir saate gidenler okul müdürlüğünden karnelerini alabiliyor. Bunun yanında her okulun karne dağıtma saati birkaç saat farklılık gösterebilir.

Genel olarak ikili eğitim gören okullarda sabahçı öğrenciler saat 9-12, öğlenci öğrenciler ise saat 1-2,30 arasında karne ve belgelerini alacaklar.

Karneler Saat Kaçta Alınacak ?