Kavak Belediyesinde SDS Yenilendi

TAKİP ET

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) Samsun Şube Başkanlığı ve Kavak Belediyesi arasında bir süredir devam eden Sosyal Denge Sözleşmesi karşılıklı atılan imzalar ile yenilendi.

Sosyal Denge Sözleşmesi Kavak Belediye Başkanlığı makamında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından atılan karşılıklı imzalar ile yenilendi.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Memurlarımız ve sendikamız adına Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu'na yürekten teşekkür eder ve sözleşmemizin üyelerimize, ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise; “İmkanlarımız dahilinde tüm çalışanlarımızın yanındayız. İmzaladığımız sözleşmenin çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı olsun.”dedi.

Atılan imzaların ardından Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na el işlemeli Türk Bayrağı ve Kut'ül Amare kitabı hediye etti.

İmza programında Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Mali Hizmetler Müdürü Abdullah Ayaz, Kavak Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Basın Müdürü Mustafa Demiroğlu, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Arlı ve Bem Bir Sen Kavak Belediyesi İşyeri Temsilcisi Kemal Muştu katıldılar.

Program sonunda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ile beraberindekiler Samsun Memursen İl Başkanı Hamdi Yıldız’ın daveti ile  Memursen İl Şube Başkanlarının katılımı ile Kavak Tirit Evinde düzenlenen istişare toplantısına katıldılar.

Kavak Belediyesinde SDS Yenilendi