Kavak Devlet Hastanesi açılıyor, Başkan Bakır teşekkür etti

TAKİP ET

Sosyal donatıları, en son teknoloji ile yapımı tamamlanan Kavak Devlet Hastanesi 21 Haziran Pazartesi günü hizmete açılıyor. Kavak AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, hastanenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, İlçe Devlet Hastanesi'nin hizmete açılışıyla ilgili olarak paylaştığı mesajında şu sözlere yer verdi: "Dillere destan olan Cihan padişahı Sultan Süleyman’ın “Olmaya devlet bir cihânda bir nefes sıhhat gibi” sözü ecdadımızın sağlığa verilen önemi vurgular,Kanuni Sultan Süleyman’ın hasta yatağında söylediği söz olarak bilinen “Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi” sözünün kısaca anlamı; “Hayat, sevinç ve mutlulukla, acı ve sıkıntılarla iç içe yaşanır. Pek çok dert ve sıkıntı insanın karşısına çıkabilir. Ancak bütün bu problemler sağlık kadar önemli değildir. Tek bir nefesin bile değeri bilinmelidir. Bütün dünya insanın olsa bile sağlık olmayınca hiçbir önemi olmuyor’’ şeklindedir.


İşte bu düstur ile AK Parti hükümetlerimizin ülkemizin dört bir yanında Reform niteliğinde başlattığı ve sürdürdüğü sağlık yatırımlarının dünyamızı etkileyen pandemi sürecinde ne kadar kıymetli olduğuna hep beraber şahit olduk bu minvalde ilçemizde de sağlık hizmetleri alt yapısı bakımımdan büyük bir öneme sahip olan Kavak Devlet Hastanesini de her şeyin en iyisine sonuna kadar hakeden kadirşinas Kavaklı hemşehrilerimizin hizmetine kavuşturmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.


21 Haziran Pazartesi günü Allah izin verirse yeni binamızda hizmet vermeye başlayacaktır.
Hastahanemizi Rabbimizin (Şafi) ismi hürmetine kullanan herkese şifa kapısı olması temennisi ve duası ile hayırlı olmasını diliyorum.
Bu eserin ilçemize kazandırılmasında başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere Sağlık Bakanımıza,Milletvekillerimize,il Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere şahsım teşkilatlarım ve Kavaklı hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Kavak İlçe Devlet Hastanesi'nin hizmet alanlarını dolaşan Başkan Bakır, görevlilerden bilgiler aldı. 

Kavak Devlet Hastanesi açılıyor