Kavak'ta definecilere suçüstü!

TAKİP ET

Samsun'un Kavak İlçesi'nde 1'inci Derece Sit Alanında İzinsiz Kazı Yapan 4 Şahıs Suçüstü Yakalanarak Gözaltına Alındı. Şüphelilerin yanında 2 adet dedektör bulunması define mi arıyorlar sorusunu akıllara getirdi!

Samsun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Kavak İlçesi Celallı Mahallesi'nde bulunan 1’inci derece sit alanında 4 şüpheli şahıs tarafından izinsiz kazı yapıldığı ihbarı alındı.
Olayın faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürütmüş olduğu istihbari ve teknik çalışmalar neticesinde; 30.01.2020 tarihinde 4 şüpheli şahıs icra edilen operasyon ile suçüstü yakalanmıştır. Şüphelilerin suçun işlenmesinde kullanmış oldukları malzemeler 1 adet jeneratör, 1 adet hilti, 2 adet dedektör, 1 adet uzatma kablosu, 1 adet akü, 1 adet kazma, 1 adet kürek, 1 adet malya ve muhtelif miktarda yaşam malzemesi, 40 kg patlayıcı madde özelliği olan amonyum sülfat ve 9 adet kaya kırıcı kartuş ele geçirilmiş ve malzemelere el konulmuştur. 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi. 

Kavakta definecilere suçüstü!