Kavak'ta Ramazan Etkinliklerine Büyük İlgi

TAKİP ET

Kavak Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri kapsamında Ramazan ayı nedeni ile ilçede bulunan Atatürk Parkı ve Melih Gökçek Parkında düzenlenen etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Atatürk Parkında ilk etkinliğini düzenleyen Kavak Belediyesinin programına ; Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Ak Parti İl Başkan Yardımcıları,Samsun Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, AK Parti ilçe Başkanı Bülent Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr Yılmaz Karagöz ve Yönetimi , Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Kavak Bölge Parkında bulunan Kavak Tirit Evinde iftarlarını açan konuklar, akşam namazlarını alanda bulunan mescidde kılarak programın yapılacağı alana gittiler.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ünima, Pinokyo, Kukla Tiyatrosu Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Engin Tansı ve ekibi tarafından kukla gösterisi, ilizyon gösterisi ve çocuklarla interaktif yarışmalar gerçekleştirilerek başlayan programın ilerleyen saatlerinde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Nida İlahi Ezgi ve Sema grubunun düzenlemiş olduğu  semazen gösterisi ile program son buldu. Programa ev sahipliği yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasında şunları söyledi;
"Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rahmet ayı olan bu ayda birlikteliğimizi ve beraberliğimizi çok daha fazla artırabilmemiz için düzenlenen bu programlara katılımın çok fazla olması beni gururlandırdı.  Atatürk Parkı ve Melih Gökçek parkında zaman zaman bu tür programlarımız olacaktır. Sosyal aktivite içerisinde olabilmek için Ramazan ayından sonrada programlarımız devam edecektir" diye konuştu.

Kavak Belediyesinin daveti üzerine Kavak'a gelen Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt şunları söyledi;
 "Mübarek Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyor Rabbimden nice güzel günlerde buluşmayı diliyorum. Ülkemizin şu zor günlerden geçtiği dönemde bu tarz birliktelik ve beraberlik mesajları veren sosyal faaliyetler içerisinde olmak bizleri çok mutlu ediyor. Bu vatan birlik ve beraberlik aşkıyla kazanıldı ve bizler yine birlik ve beraberlik aşkıyla omuz omuza düşmanlarımıza karşı savaşıyoruz. Bu tür etkinlikler düzenleyen Kavak Belediyesine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Vakit buldukça bu tür sosyal faaliyetlere katılım sağlayacağım" dedi.Nida İlahi Ezgi ve Sema grubunun düzenlemiş olduğu  semazen gösterisinin ardından Atatürk Parkında çay içilip sohbet edildi. Kavak Belediyesi'nin ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttığı lokma tatlısı alanda bulunan vatandaşlara ikram edildi.

Kavak Belediyesi