Kaymakam Küçük'e Tekkeköy'de veda yemeği

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığınca son yayınlanan kararname ile Samsun'un Tekkeköy ilçesinden Aydın'ın Nazilli ilçesine atanan Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük onuruna veda yemeği düzenlendi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın Kaymakam İbrahim Küçük onuruna tertip ettirdiği veda yemeğine ilçe protokol üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı ve İlçe teşkilatı, Samsunspor Başkanı ve yönetimi, ilçe ekonomisine yön veren sanayici ve iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Belediye ve kaymakamlık müdür ve daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘İlçe kaymakamımız İbrahim Küçük ile görev süresi boyunca her zaman koordineli ve diyalog içinde ilçe halkımıza hizmet ettik. Kaymakamımız ilçemiz halkı tarafından çok sevilen ve sayılan ilçemiz halkından bir kişi olmuştu. Sayın Kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde hareket ederek çok güzel örnek gösterilecek projelere ve çalışmalara imza attık. Devlet Millet bütünleşmesiyle acı tatlı her etkinlikte halkımız ile birlikte omuz omuza hareket ettik.  Görev süresi içerisinde Tekkeköy’ümüz için dur durak bilmeden yorulmadan çalışan ilçemizin bir ferdi haline gelen sayın Kaymakamımıza her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim " diye konuştu.

Nazili’ye atanan Tekkeköy kaymakamı İbrahim Küçük ise, "Görev sürecim de Tekkeköy ilçemize elimizden gelenin en iyisini yamaya çalıştık. Genç, çalışkan, ufku geniş bir belediye başkanıyla çalışmak güzeldi. Belediye başkanımız Hasan bey, gerçekten ilçemizin ufkunu açarak güzel çalışmalara imzasını atmıştır. Belediye Başkanımızı canı gönülden kutluyorum. Nazilli'ye yolunuz düşerse bir kardeşinizin bir hemşehrinizin orada olduğunu unutmayın" dedi
Programın sonunda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kaymakam İbrahim Küçük’e günün anısına çeşitli hediyeler ile teşekkür plaketi takdim etti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar