Kenan Yelek: Merzifonspor maçını kazandık mutluyuz

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta Mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek,' Bizim için önemli olan Merzifonspor maçını kazandık mutluyuz 'dedi.

‘ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUANI ALDIK’
Merzifonspor karşısında 2-1 kazandıkları maçı değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Sahasında iyi mücadele eden rakibimizin karşısında tahlisiz yediğimiz bir sonucunda yenik duruma düşmemize rağmen mücadeleyi elimizden bırakmadık. İkinci yarıda atığımız gol sonucunda dürümü 1-1 getirdik. Maçın son dakikalarında atiğimiz güzel ile maçı kazanmasını bildik. Alınan bu galibiyetten oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca bu önemli müsabakada takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımızda teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.

‘LİGDEKİ YERİMİZİ KORUYURUZ’
Hafta sonu Çarşamba’da karşılaşacakları Ünye 1957 spor maçının öneli olduğunu vurgulayan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek,” Su anda lider olarak yolumuza devem ediyoruz nazar değmesin bize iyi kadroya sahibiz. Rakiplerimizi küçümsemek gibi bir lüksümüz yok. Lig bitmedi devam ediyor ve ayrıca her maça nasıl hazırlanıyorsak bu maçada aynı şekilde hafta içi yapacağımız idmanlarla hazırlanacağız. Bu maçta eksik oyuncumuz bulunmuyor. Her zaman olduğu gibi desteğini esirgemeyen 12’inci gücümüz olan taraftarlarımızı yanımızda yanımız ’da görmek istiyoruz” diye konuştu.

Kenan Yelek: Merzifonspor maçını kazandık mutluyuz