Kıymetli anlarınızı daha kıymetli hale getiren baget pırlanta yüzükler

TAKİP ET

Nesiller boyu devamlılığı olabilecek pırlanta yüzükler, en özel anlarda hediye edilen eşsiz yüzüklerle kıymetli olacaktır.

Nesiller boyu devamlılığı olabilecek pırlanta yüzükler, en özel anlarda hediye edilen eşsiz yüzüklerle kıymetli olacaktır. Torunlarınızın bile kullanabileceği bir pırlanta yüzük bırakmak isterseniz, bu yüzüğün kaliteli olması çok önemlidir. Kaliteli ürünleri ile bilinmekte olan Craft Pırlanta, özgün ve modern tasarımları ile yirmi yıllık tecrübesi ile göz kamaştırmaya devam etmektedir. Craft Pırlanta, çağa ayak uyduran tasarımları ve zarif işçiliği ile her tarza uygun modeller tasarlamaktadır. Uluslararası sertifikası ile de kalitesinden söz ettiren Craft Pırlanta, her bütçeye uygun pırlanta modelleri ile pırlanta severleri memnun etmektedir. Craft Pırlanta, ulaşılabilir olmayı hedef haline getiren bir markadır. Bu sebeple yıllardan beri sağlam adımlarla müşteri memnuniyeti ön planlı ilerlemektedir. Craft Pırlanta, ekibinde yer alan uzman kadrosu ile eşsiz ve modern tasarımları en zarif hali ile özel günleri taçlandırmaktadır.

GÜNEŞİ PARMAĞINA TAŞIMAK İSTEYENLER İÇİN: BAGET PIRLANTA

Craft Pırlanta, geniş ürün seçenekleri arasında en çok tercih edilen modellerinden biri baget pırlanta yüzükleridir. Baget pırlantalar, özel kesim tekniğine sahip bir modeldir. Bu sebeple uzman ellerde işlenmesi gerekmektedir. Craft Pırlanta, bünyesinde bulunan uzman kadro ile baget pırlanta yüzük en özgün hali ile incelik ile işleyen bir markadır. Baget pırlanta yüzükleri, standart pırlanta yüzük modellerinden farklı olarak dikdörtgen ve prizmatik bir görünüme sahiptir. Söz konusu görüntüsü itibari ile de geniş bir yüzeyi bulunur. Baget pırlanta yüzükleri kesim tekniği ve şekli sebebi ile ışığı en güzel yansıtan modellerden biridir. Her an ışıldamak isteyenlerin ilk öncelikle tercih ettiği bir ürün olan baget pırlanta yüzükleri, son zamanlarda evlilik tekliflerinde tercih edilen modeller arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

ŞIKLIĞINIZI TAÇLANDIRIN: TEKTAŞ

Tektaş pırlanta yüzükler, modası geçmeyen, her dönemin tarzı bir yüzük modelidir. Tektaş pırlanta yüzükleri, yıllarca evlilik tekliflerinde en çok tercih edilen model olmuştur. Adı gibi tek bir pırlantadan oluşan bir model olup şıklık ve zarafetin en güzel birleşimidir. Şık ve sade yapısı ile yıllar boyu kullanılabilir bir modeldir. Craft Pırlanta ekibinin yoğun çalışmaları ile ortaya koyduğu tektaş pırlanta yüzükleri torunlarınıza bile miras bırakabilirsiniz. Kalitesi ile adından sıklıkla bahsedilen Craft Pırlanta, en özel modellerini, en özel müşterileri için tasarlamaktadır. Yılların birikimi tecrübesi ile sektörde yer alan Craft Pırlanta, özgün ve yenilikçi ürünleri ile de her tarza ve her bütçeye uygun tasarımlar ile ilerlemektedir.

FARKLI ŞIKLIKLARLA TARZINIZI TAMAMLAYIN

Craft Pırlanta, en çok tercih edilen baget ve tektaş pırlanta yüzük modellerinin dışında, beştaş, tamtur, hediyelik altın ve pırlanta ürünleri ile de farklı modellere sahiptir. Her an şıklığınızı konuşturmanızı sağlayan, pırlanta kolye, küpe, bilezik, bileklik gibi modelleri ile de çeşitli ürünlere sahiptir. Craft Pırlanta, yeni tasarımı olan Pure Koleksiyonu ile zarif ve şık kolyeleri ile de konfor ve zarafeti bir araya getirmiştir. Yirmi yıllık tecrübesi ile her ana ve herkese hitap etmeyi amaç edinen https://www.craftpirlanta.com/ , özgün tasarımları ile varlığını sürdürmektedir.