Köktaş'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "İnsanlık değerlerinin gelişiminde gayretleriyle, fedakârlıklarıyla emekçilerin ve emeğin yeri tartışılmazdır. Bir ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi ve emekçi insanlardır.
AK Parti'de kuruluşundan itibaren, emeği ve alın terini kutsal sayarak emek bilincinin gelişimine önemli katkılar sunmuştur.
Türkiye'nin çalışma hayatına baktığımızda Cumhuriyet tarihi boyunca en önemli adımlar AK Parti iktidarları döneminde atılmıştır. Bu dönemde kalkınma hamleleri gerçekleştirerek yeni istihdam alanları yaratan AK Parti hükümetleri, işçilerimizin de çalışma hayatını iyileştiren önemli reformlara, hizmetlere imza atmıştır.  Bu anlamda AK Parti olarak, her zaman çalışanlarımızın, işçilerimizin, emekçilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.
Bu düşünceler içinde ; 1 Mayıs'ın tüm çalışanlar tarafından bayram havasında, huzur içinde, amacından, özünden koparılmadan dayanışma ruhu çerçevesinde kutlanacağını umut ediyor; görevi başında hayatını kaybeden tüm işçi kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum."