Konseylerde Canik-Terme dayanışması

TAKİP ET

Canik Kent Konseyi Kadın Kolları ile Terme Kent Konseyi Kadın Kolları yönetimi biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın ile meclis yönetimi, Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Münevver Uğurlu ve yönetimini ziyaret etti. Düzenlenen toplantıda bir araya gelen her iki Kadın Meclisinin başkanları ve üyeleri yaptıkları çalışmaları birbirleriyle paylaşarak Canik ve Terme ilçeleri için yapılabilecek projeleri değerlendirdi. Toplantıda, ortak aklın önemine de dikkat çekildi.

'ORTAK PROJELER GELİŞTİREBİLİR'
Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan'ın da yer aldığı ve kadın meclisleri ortaklığında gerçekleştirilebilecek projeler konusunda ortak yol haritasının çıkarıldığı toplantıyla ilgili bilgi veren Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Münevver Uğurlu, "Çevremizi ilgilendiren bazı konularda bölgemizde yer alan kent konseyleri ile ortak projeler geliştirilebilir. Tüm kent konseylerinin dayanışma halinde olmasının üretilecek çalışmalarda çok önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.