Kozluklular Derneği'nden öğrencilere burs desteği

TAKİP ET

İstanbul'da faaliyet gösteren Samsun İli Terme İlçesi Kozluklular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında yükseköğretim öğrencilerine burs desteği sağlıyor.

Terme İlçesi Kozluklular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında başarılı ve ihtiyaç sahibi 10 üniversite öğrencisine 8 ay süreyle aylık 150 TL olmak üzere  12.000 TL burs desteği sağlıyor. 


“BAŞARILARI İLE MUTLU OLUYORUZ”
Kozluklular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Gümüş konu ile ilgili yaptığı açıklamasında “Geçen yıl burs verdiğimiz öğrencilere, bu sene de elimizden geldiği kadarıyla burs vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimize burs verme hizmetimize destek veren, aferin diyen, dua eden herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. Burs verdiğimiz birçok öğrenci şu anda gerçekten başarıya açık bir şekilde yollarına devam etmektedirler, biz bu kardeşlerimizin başarısıyla mutlu oluyoruz. Bir nebze de olsa onların eğitimine katkı sunuyoruz. Organizasyonumuza katkı veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

“AMACIMIZ BİRLİK BERABERLİK”
Dernek faaliyetleri ile ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Gümüş “Dernek üyelerimizin yoğun katılımı ile yılın belli dönemlerinde bazı illerimize tarihi ve kültürel geziler düzenliyoruz. Diyarbakır’daki bir ilkokul için kütüphane oluşturulması amacı ile derneğimizce nakdi yardımda bulunarak öğrencilerin güncel kitap ve dergilere ulaşması sağladık. Ramazanda iftar organizasyonları düzenledik. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde de oluşturduğumuz SMS ağıyla, hemşerilerimizin devletinin ve milletinin yanında olması için örgütlenme faaliyetleri gerçekleştirdik. Amacımız birlik beraberlik içinde ilçemize, yöre halkımıza ve güzel vatanımıza daha çok ve daha kaliteli hizmet edebilmektir” diye konuştu. 

Terme İlçesi Kozluklular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği