Kul'dan Ramazan Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı. Başkan Kul, mesajında, dini ve milli bayramların önemine değinerek tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Ayrıca belediye olarak vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayramı geçirebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti.

Kul mesajında, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketi ile gelen mübarek Ramazan Bayramının bilhassa İslam coğrafyasında, acı ve umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını Allah’tan temenni ediyorum.


Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, islam alemine, ülkemize ve ilimize, ilçemize; huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım” dedi.


BAYRAMLAŞMAYA DAVET
Bayramın 1. Günü Terme Kaymakamlığı ile birlikte belediye önünde bayramlaşma etkinliği düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen başkan Kul, “Terme Kaymakamlığımız ile birlikte düzenlediğimiz, geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma törenimiz Ramazan Bayramının 1.günü olan 15.06.2018 Cuma Günü Saat 11.00 de Terme Belediyesi hizmet binamız önünde yapılacaktır. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.