Kutluser Plaza'ya görkemli açılış

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen markalarını mağazasında toplayarak bölgesine hizmet veren Kutluser Plaza yoğun bir katılım ile düzenlenen programla açıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendi mahallesi olan Irmaksırtı'nda hizmete giren Kutluser mağazasının açılışında konuştu. Türkiye'nin bir çok badirelerden geçtiğini fakat oluşturulan güven istikrar ortamından ötürü insanların yatırımdan, üretimden, istihdamdan ve ihracattan vazgeçmediklerini söyledi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Irmaksırtı Mahallesi'nde hizmete giren Kutluser mağazasının açılışında konuştu. 

Konuşmasında; kendi köyü, doğup büyüdüğü bu alanda davetlileri misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Burada önemli bir açılış için burada toplanmaktayız. Şehir artık batıdan doğuya doğru ilerlemekte ve gelişmektedir. Çarşamba ilçesine kadar kavuşma noktasına gelmiştir. Buraların katma değerinin arttığı da görünmektedir. Bu ilerleme ve gelişmelerin oluşması için güven ortamının olması gerekmektedir. İnsanların geleceğe umutla bakması gerekir ve yaptığı işten insanın kazanç sağlaması gerekmektedir.

Son dönemlerde ülkemiz çok önemli badirelerden, önemli olayların içerisinden süreçlerden geçmiş olmasına rağmen insanlarımız yatırımdan, üretimden, istihdamdan ve ihracattan  vazgeçmediler. Bütün bunları gerçekleştiren istihdam ve katma değer sağlayarak ekonomimize büyük katkı sağlayan firma yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yeni açılan mağazanın ilimize hayırlı olmasını, başarılı ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

Kutluser plaza