KYK'LI GENÇLERDEN TERÖRLE MÜCADELE EDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEK

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda kalan gençler, ülke genelindeki tüm yurtlarda şehitler için Kur'an-ı Kerim okuyup hatimler indirdi; şehitleri kabirleri başında, şehit ailelerini de evlerinde ziyaret etti.

10 Nisan’da kutlanan Polis Haftası’nda da emniyet güçlerini ziyaret edip yurtlarda ağırlayan KYK’lı gençler, şimdi de Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçleri için harekete geçti.

Harçlıklarından Biriktirdikleri Paralarla Hediye Alıp, Mektup Yazdılar

Erzurum’da KYK yurtlarında kalan öğrenciler, çeşitli kentlerde terörle mücadele eden 156 özel harekat mensubuna çeşitli hediyeler ve öğrencilerin yazdığı destek mektupları ulaştırdı. Mektup ve hediyeler Nusaybin’den 79, Diyarbakır’dan 10, Mardin’den 22 ve Hakkari’den 45 olmak üzere toplam 156 polisin evlerine gönderildi.

Öğrencilerin kendileri için önemli, manevi değeri yüksek bazı eşyalarının ve harçlıklarından biriktirerek aldıkları hediyelerin de bulunduğu paketlerde küme, pestil ve Erzurum ketesi gibi çeşitli yöresel ürünler, giyecek, oltu taşından yapılma tespih, kitap, kalem, bayrak, dualar ve çeşitli hediyeler bulunuyor.

Hediyeleri alan güvenlik güçleri de öğrencilere cevap yazarak teşekkür etti.  Güvenlik güçlerinin teşekkür mesajında “Bu bayrağı buralarda sallandırıyorsak arkamızdaki sizin gibi kardeşlerimiz sayesinde. Yakutiye Kız Yurdunun gönderdiği mektuplar, bizleri hem hüzünlendirdi hem de mücadele gücümüzü artırdı.” ifadelerine yer verildi.