Levent Ertürk'ten 'Teşekkür' yemeği: 'Millet oyuna gelmedi!'

TAKİP ET

Ertürk A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Levent Ertürk, seçim sonrasında Mimar Sinan Mahallesi Başkanı ve sandık görevlileri ile kahvaltı programında biraraya geldi.

Ertürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Levent Ertürk, 24 Haziran seçimleri sonrası  mahalle başkanı ve sandık görevlilerini ağırladı. 

'GAYRETLERİNİZ TAKDİRE ŞAYAN'

Cihangir Restoran'daki yemekte yaptığı konuşmada, seçimlerde görevlerini en güzel şekilde ifade eden sandık başkan ve çalışanlara teşekkür eden Ertürk, "Siz değerli arkadaşlarıma seçim boyunca göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş olduğunuz gayret takdire şayan. Şimdi önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Aynı hassasiyet ve çalışma azmi ile bu seçimlerde de başarılı bir performans sergileyeceğinize tüm kalbimle inanıyorum" dedi.  

'MİLLETİMİZ OYUNA ASLA GELMEDİ'

Seçim sürecinde iç ve diş mihrapların bir çok spekülatif eylem ile AK Parti karşıtı harekette bulunmalarına rağmen AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden milletin taktiri ve anlının akı ile çıktığını belirten Ertürk, "Her ne yaparlarsa yapsınlar bu millet onların oyunlarına gelmeyerek kutlu yürüyüşte yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuştur. Milletimiz bir kez daha Devletin bekasını, halkımızın huzurunu bozacak eylemlere izin vermemiştir. Bu asil millet asla ama asla oyuna gelmeyerek yüce bir millet olduğunu her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de göstermiştir" diye konuştu.  

'KARADENİZ'İN GÖZBEBEĞİ OLDUK'

Ertürk sözlerini şöyle tamamladı:  "AK Partili belediyelerin Türkiye'nin her ilinde yaptığı hizmetlerin halk tarafından büyük bir takdir gördüğünü biliyoruz. Atakum Belediyesi olarak proje belediyesi olduk. Toplumun önceliklerini ön plana alarak halkımızın istekleri, beklentileri ve özlemleri doğrultusunda hareket edip, Atakum'da belediyecilikte çığır açtık. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Çok daha fazla çalışarak Atakum'u Türkiye'nin en özel ilçelerinden biri yapmayı arzuluyoruz. Atakum, Karadeniz'de tek göç alan ilçe olarak medari iftaharımız olmuştur. Bundan sonra aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz."