LIV HOSPITAL SAMSUN AVUKATLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Samsun Adalet Sarayı'nda stand kurdu.

Hukuk sistemimizin temeli avukatlarımızın gününü kutlayan Liv Hospital Samsun; Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımıyla gerçekleşen Avukatlar Günü Kokteyli’nde yerini aldı.Avukatlar Günü Samsun Adalet Sarayı’nda yapılan törenle kutlandı. Kutlamalara Baro Başkanı Kerami Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Baro Yönetim Kurulu ve avukatlar katıldı.

Avukatlar günü konuşmasına geçtiğimiz yıllarda şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ve ebediyete intikal eden tüm yargı mensuplarını rahmetle anarak başlayan Samsun Barosu Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, toplumun bir arada yaşamasını sağlayan en temel değerin adalet, adaletin temel unsurunun da avukatlar olduğunu söyledi.

Samsun Barosu Başkanı Gürbüz, “ Samsun Barosu adına bugün burada bizlerle olduğunuz, teşrif ettiğiniz için şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutlarım" mesajını verdi.

Vali Osman Kaymak, "Birey ve toplumları hakları konusunda bilgilendiren, yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan avukatlarımız, meslek etiğine ve kanunlara bağlı, adaletin sağlanması hususunda kararlı tavırlarıyla da toplumumuzca takdir edilmektedir. Hukukun üstünlüğünün sağlanması ve kamu vicdanının razı olacağı şekilde adaletin tecelli etmesi yönünde gayret gösteren başta Samsun Barosu avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde aöıklama yaptı.