Liv Hospital Samsun'dan Çocuklar için Yılbaşı Workshop'u

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun, yılbaşı öncesi Sheraton Grand Hotel'de diyetisyen ve çocuk hastalıkları hekiminin de katılımıyla, çocuklar ve aileleriyle birlikte Zencefilli Kurabiye Evi (Ginger Bread House) Workshop'u gerçekleştirdi.

Etkinliğe Liv Hospital Samsun’dan Genel Müdür Akif Kırbaş, Çocuk Sağlığı Doktoru Uzm. Dr. Nazlı Karakullukçu Çebi de katıldı. Aileler ve çocuklarla birlikte 2021 hatırası için yapılan Gingerbread House’lar (zencefilli kurabiye evleri) misafirlerden beğeni aldı. Atölyede renkli anlar yaşandı. 
Workshop etkinliği sırasında Uzm. Dr. Nazlı Karakullukçu Çebi misafirlerin sağlıklı çocuk takibi hakkındaki sorularını yanıtladı, sağlık sohbetleri yapıldı. Etkinlik sonunda katılım gösteren anne ve çocuklara yeni yıl hediyeleri verdi. Aynı zamanda katılım gösteren çocuklara adına hayvan barınağına bağış yapan Liv Hospital Samsun ailesi anlamlı bir hediyeye de imza atmış oldu.
Etkinlik sonrası kısa bir açıklama yapan Dr. Nazlı Karakullukcu Çebi, “Çocuklarınızla geçireceğiniz her an kıymetli. Ama onların da katıldığı, küçük ellerinin işlediği aktiviteler hem ebeveyn çocuk ilişkisini destekler hem de yaratıcılıklarını ortaya çıkarır. Yenebilir ev yapan çocuklarımıza aslında Hansel ile Gratel’in gerçekten pasta evi gördüğünü söylememize gerek kalmıyor. Onlar, masallarını anne babalarıyla yazmış oluyorlar. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu. 
 

Liv Hospital Samsundan Çocuklar için Yılbaşı Workshopu