Liv Hospital Samsun Kitap Biriktiriyor

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun Kasım Ayı boyunca kitap biriktirecek.

Liv Hospital Samsun,Kasım Ayı’nı Çocuk Kitapları Farkındalık Ayı olarak belirledi. “Kalpten Kalbe” proje adı altında hastanenin lobisinde bulunan Liv Kitap Kumbarası’na atılan kitapları Milli Eğitim’in belirlediği okullara bağışlayacak.

Tüm okullara,kurumlara,hastane çalışanlarına ve vatandaşlara kitap bağışı çağrısında bulunan Liv Hospital Samsun’a ilk bağış ziyareti; Bahçeşehir Koleji’nden oldu. Bahçeşehir Koleji üçüncü sınıf öğrencileri Liv Kitap Kumbarası’ na  kitaplarını attı. Bağış sonrası çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Liv Hospital Samsun Çocuk Sağlığı Kliniği’nden Uzm.Dr.Gülfer Akça , çocuklara “Hijyenin önemi” ni anlattı.

Bahçeşehir Koleji Öğretmenlerinden Ayşe Gram,” Bu proje tüm kurumlara örnek olmalıdır. Kalpten Kalbe Projesi ile okuduğumuz kitapları kardeş okullarımızla paylaşmak için Liv Kitap Kumbarası’na attık bu sayede kitaba ihtiyacı olup da alamayan çocuklarımıza destekte bulundu.Böyle bir projede yer almak bizleri de çok mutlu etti.Liv Hospital Samsun ailesine böyle bir projeye imza attıkları için bir eğitimci olarak teşekkür ederim.”

Liv Hospital Samsun