Mahmut Erdoğan' Cerablus'a gidiyor

TAKİP ET

Samsun A Haber Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan, Cerablus'a gidiyor.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan,  A Haber'de ki görevi kapsamında Cerablus'a gidiyor.  Samsun'da ATV, A Haber, A Spor televizyonlarının Samsun-Ordu-Sinop Bölge Müdürlüğü görevini yapan Samsun Ondokuz Mayıs Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, kameraman Yasin Köse ile birlikte Cerablus'a gidiyor.

Türkiye’nin geçen Çarşamba günü Suriye sınırındaki Cerablus  kentinin IŞİD’den temizlenmesi için başlattığı Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili bölgeden bilgi ve görüntüler aktaracak olan Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, 4 Eylül 2016 Pazar günü kameraman Yasin Köse ile birlikte Cerablus'a gitmek üzere yola çıkacak.

 Samsun'da ATV, A Haber, A Spor televizyonlarının Samsun-Ordu-Sinop Bölge Müdürlüğü görevini yapan Mahmut Erdoğan, Samsun'da 27 gün boyunca süren Demokrasi Nöbetlerinde de canlı yayınlara bağlanarak Samsun'da ki gelişmeleri anbe an tüm Türkiye'ye aktarmıştı. Mahmut Erdoğan ve Yasin Köse, Cerablus'ta 15 gün boyunca görev yaptıktan sonra Kurban Bayramı sonrası Samsun'a geri dönecek.

Kaynak: Samsun Kent Haber