Makina Mühendisleri'nden Emniyet Müdürü'ne ziyaret

TAKİP ET

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı ziyaret eden MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "Türk Polisi her zaman ülkemizde huzurun, emniyetin teminatı olmuştur" dedi

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Samsun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Dr. Ömer Urhal'ı makamında ziyaret etti. MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Türk Polisi'nin ülkede huzurun ve güvenliğin teminatı olduğunu söyledi.

MMO Başkanı Kadir Gürkan, beraberinde Başkan Yardımcısı Özkan Er ve yönetim kurulu üyeleri Bekir Akarsu ve Mehmet Saraçoğlu ile birlikte, İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile geçtiğimiz günlerde Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dr. Ömer Urhal'ı makamında ziyaret etti. Müdür Urhal'a yeni görevinde başarı dileyen Gürkan, Oda'nın çalışma programı hakkında da detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

SAMSUN'DA HUZUR VE DÜZEN
Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "Polisimiz geçmişte olduğu gibi bugün de bu ülkede halkın huzurunun, güvenliğinin ve emniyetinin teminatı olmuş, bundan böyle de olacaktır. Samsun Emniyeti de özellikle son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla kentimizde huzur ve düzenin sağlanmasında çok önemli mesafeler kat etmiştir. Bu duygular içerisinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde yeni Emniyet Müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi ileterek görevinde sonsuz başarı diledik" dedi.

AİTM YÖNETMELİĞİ VE İŞ BİRLİĞİ
Samsun'da kendi görev sahaları kapsamında ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye ayrı bir önem gösterdiklerini de belirten Kadir Gürkan, "Emniyet Müdürlüğü ile Araçların İmal Tadilat ve Montajı(AİTM) Yönetmeliği çerçevesinde çalışmalar yürütüyoruz. Ziyaretimizde bu konuyu da ele alma fırsatını bulduk" diye konuştu.

Makina Mühendislerinden Emniyet Müdürüne ziyaret