MasterChef eleme potasına kimler girdi? MasterChef yeni bölüm tanıtımı yayınlandı

TAKİP ET

MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman saat kaçta? MasterChef Türkiye'ye kim veda edecek? MasterChef Türkiye'de eleme potasına kimler girdi? MasterChef Türkiye eleme günü ne zaman? MasterChef Türkiye eleme oyunu yemeği hangisi? gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

MasterChef Türkiye yeni bölüm tanıtımı yapıldı. MasterChef Türkiye yeni bölümü 24 Ekim Pazar günü saat 20:00'de yayınlanacak.

MasterChef Türkiye'de eleme potasına giren isimler; Rabia, Pelin, Emre, Dilara, Hasan ve Sergen oldu. Bu isimler 24 Ekim pazar günü yapacakları yemek sonrası kimin gideceği belli olacak.
MasterChef yarışmasında iki takım oyununu kırmızı takım kazanmıştı. 21 Ekim'de Karaman mutfağını çalışan yarışmacılar; sülüklü çorba, gıcıdık, ilisıra dolması, göbede, guymak yemeklerini çıkardı. 

Akşamın kazanan takımı mavililer oldu. Kırmızı takım yarışmacıları arasından dokunulmazlığı alacak isim için yaratıcılık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı ise Eren aldı.
MasterChef Türkiye'de eleme potasına giren isimler ise; Rabia, Pelin, Emre, Dilara, Hasan ve Sergen oldu. Bu isimler pazar günü yapacakları yemek sonrası kimin gideceği belli olacak.
Yayınlanan programa göre yarışmacılar Ayva meyvesi ağırlıklı bir yemek yapacaklar. Yarışmacılar 24 Ekim Pazar günü Tv8 ekranlarında olacaklar.

MasterChef yeni bölüm tanıtımını izlemek için aşağıdaki linki adres çubuğunuza kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

https://twitter.com/i/status/1451300165541842949

MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman saat kaçta