MasterChef'te kim kimi eledi! Masterchef kazanan takım belli oldu mu?

TAKİP ET

MasterChef'te kim kiminle eşleşti! MasterChef'te kim kimi eledi! Masterchef kazanan takım belli oldu mu? 19 Ekim Masterchef kazanan takım? Masterchef hangi takım kazandı?

MasterChef 2021'de 9. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda konsept olarak sütlü tatlılar yapıldı. İşte takımlardan tatlıları güzel yapıp rakibini eleyenlerin isimleri.

MasterChef 2021'de 9. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu düello şeklinde oynandı. İşte dokunulmazlık oyunundaki eşleşmeler ve yarışmacıların yaptıkları ürünler...

Masterchef hangi takım kazandı? 19 Ekim Masterchef kazanan takım kim? Ekranların sevilen yarışması Masterchef'te kırmızı takımla mavi takım bir kez daha karşı karşıya geldi. Bu akşamki bölümde yarışmacılar birbirinden farklı tatlılar yaparak karşı karşıya geldi.

Peki, Masterchef hangi takım kazandı? 19 Ekim Masterchef kazanan takım kim?

* Kadayıflı muhallebi kim güzel yaptı! Kırmızı takım Burcu, mavi takımdan Safanur'a eledi.
* Creme Brulee (Krem Brüle) kim güzel yaptı! Kırmızı takımdan Ateş, mavi takımdan Dilara'yı eledi.
* Keşkül kim güzel yaptı! Kırmızı takımdan Emre, mavi takımdan Rabia'yı eledi.
* Supangle kim güzel yaptı! Mavi Takımdan Araz, kırmızı takımdan Mert'i eledi.
* Krem karamel kim güzel yaptı! Kırmızı takım Azize, mavi takımdan Tahsin yemeği yapamadı. Juri yemeği kabul etmediği için değerlendirme yapılmadı.
* Sütlaç kim güzel yaptı! Mavi takımdan Sergen, kırmızı takımdan Pelin'i eledi.
* Trileçe kim güzel yaptı! Mavi takım kaptanı Hasan, kırmızı takımdan Eren'i eledi. 
Bu sonuçla birlikte şuanda kırmızı takım 3 mavi takım 3 oldu. Şefler formül bulmak için aralarında değerlendirme yaptılar.

Şefler Azize'nin ve Tahsin'in yapamadığı Krem karamel'i ikinci kez yapmasını istediler.

Mavi Takım tekrar Tahsin'i seçti, kırmızı takım ise yine Azize'yi seçti. İki yarışmacı Krem karamel'i yeniden yapacaklar. Kazanan takımını galibiyete taşıyacak. Krem karamel'i yeniden yapan Azize, Tahsin'i eledi.

Masterchef kazanan takım belli oldu mu