Memur-Sen'den Büro Memur-Sen'e ziyaret

TAKİP ET

Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, Memur-Sen'e bağlı İş Kollarının Samsun Şube Başkanları İle 22 Ekim 2016 da yapılan olağan genel kurulda Şube Başkanlığına 3. Kez seçilen Mustafa Karabiber ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri Selami Lafçı, Kazım Alakuş, Hacı Şahin, Ahmet İnce, Kasım Erdem ve Ali Özbek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Güneysu, "Seçimleriniz Samsunumuza ve Memur-sen camiasına hayırlı olsun. Bu zamana kadar birlikte yaptığımız faaliyetleri aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde yürüteceğiz. İş kollarımızın başkanları ve yönetim kurulları ile birliktelik noktasında Samsun örnek şehir olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir. Bundan sonraki süreçte de sendikacılık faaliyetlerimiz ve sosyal faaliyetlerim Memur-sen çatısı altında artarak devam edecektir. Yeni yönetiminiz tekrar hayırlı olsun." dedi.
İlimizde bulunan Şube Başkanları birer tebrik konuşması yaparak yeni yönetimi tebrik ettiler.
Karabiber, ziyaretten duyduğu memnuniyet i belirterek, sendikacılık çalışmalarına kaldığımız yerden yeni yönetimiz ile birlik beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim." diye konuştu.