Meryem Çakırbeyli'nin tabutu geldi! Meryem Çakırbeyli öldü!

TAKİP ET

Senarist Meryem Çakırbeyli (Deniz Çakır) hayranlarını üzen bir senaryo ile ters köşe yaparak tabutunu dizeye geri döndürdü. Diziyi yakından takip edenler Meryem'in ölümünü Hızır tarafından öldürülen Cengiz'in intikamı olarak yorumlandı. Şimdi herkes merak içinde Meryem öldümü? yoksa burda bir oyunun parçası mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisininde Meryem Çakırbeyli'yi oynayan başrol oyuncusu Deniz Çakır, geri dönüyor iddiası herkesi heyecanlandırmıştı. Fakat Senarist Meryem Çakırbeyli (Deniz Çakır) hayranlarını üzen bir senaryo ile ters köşe yaparak tabutunu dizeye geri döndürdü. Şimdi herkes merak içinde Meryem öldümü? yoksa burda bir oyunun parçası mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde intikam için karşı karşıya gelen taraflar tozu dumana kattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 153. yeni bölümünde neler olacağına dair ipuçları içeren sahneler yayınlanan fragmanla ortaya çıktı. Meryem Çakırbeyli karakterini canlandıran Deniz Çakır, iki sezon önce kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı. EDHO'da senaryo gereği yurt dışında olan Meryem'in geri dönmesiyle Deniz Çakır'ın da yeniden diziye katıldığı iddia edildi.

Fakat 24 Aralık Salı günü yayınlan dizinin son dakikalarında Meryem Çakırbeyli (Deniz Çakır) geri dönüyor sözleri sevenlerini heyecanlandırmıştı. 

Havalimanında Karısı Meryem ile oğlu Ömer'i bekleyen Hızır ve ailesi şok yaşadı. Meryem Çakırbeyli'nin tabutunu görevliler alana bırakmasıyla herkes şok yaşadı. Dizi de Ömer annesinin dün sabah vefat ettiğini söylemesiyle sevincin yerini mateme bıraktı. Diziyi yakından takip edenler Meryem'in ölümünü Hızır tarafından öldürülen Cengiz'in intikamı olarak yorumlandı. 

Şimdi herkes merak içinde Meryem öldümü? yoksa burda bir oyunun parçası mı?

Meryem Çakırbeylinin tabutu geldi! Meryem Çakırbeyli öldü!